Consortiul National Roman MathSciNet - reviste de matematica si publicatii matematice actuale on line

Mathematical Reviews si Current Mathematical Publications sunt disponibile in Romania prin Consortiul National Roman. Universitatile, institutiile de cercetare si bibliotecile din Romania se pot  abona pentru anul 2005 la pretul de 750$. O prezentare generala a ofertei este disponibila la American Mathematical Society. Daca institutia dumneavoastra doreste sa se inscrie in Consortiul National Roman dati un click aici pentru a obtine informatii detaliate.


Carti de matematica in limba romana

Fundatia Theta a inceput sa publice un numar de traduceri ale unor carti de matematica faimoase, oferind astfel carti de o inalta calitate la preturi rezonabile pentru studenti, matematicieni si ingineri. De asemenea, fundatia publica monografii originale de calitate in limba romana, precum si carti de popularizare a matematicii.

Mai multe informatii gasiti aici. 


     

    Texte matematice publicate in engleza


    Fundatia Theta s-a alaturat AMS pentru a distribui titlurile din International Book Series ale textelor matematice. Volumele vor fi publicate de catre Fundatia Theta si distribuite in lumea intreaga, cu exceptia Romaniei, de catre AMS.

    Pentru informatii si comenzi:
    http://www.ams.org/bookstore/theta